over v.t.s.f

De Voetbal Talenten School Friesland wil jonge spelers de kans bieden om hun extra te kunnen ontwikkelen als voetballer. De aandacht is bij ons dan ook vooral gericht op het individu en willen wij de speler in alle technische voetbalhandelingen ook daadwerkelijk beter maken. Wij richten ons dus niet alleen op het begrip 'techniek' maar ook op de technische voetbalhandelingen. Hier zit wel degelijk verschil tussen omdat men vaak denkt dat techniek alleen uit het balgevoel en de balcontrole bestaat maar wij gaan hier nog verder op in. Daarnaast zullen wij niet alleen aandacht besteden aan de speler met bal maar bij ons komt ook zeker het verdedigen op de bal naar voren! Kortom wij beschikken over veel gevarieerde oefenstof en trainers die kennis van zaken hebben zodat we de spelers op uitdagende, leerzame en vooral plezierige wijze beter kunnen maken. 

 

Visie:

 

Vanuit mijn passie ben ik uiteindelijk trainer geworden omdat ik het fantastisch vind om jeugdspelers beter te maken en ik het ontzettend leuk vind met jongeren om te gaan. Hierbij maakt de leeftijd voor mij niet zoveel uit. Elke leeftijd heeft zo zijn eigen kenmerken waar je als trainer weer op moet letten. Dat maakt het vak ook zo gevarieerd. Uit eigen ervaring merk ik wel op dat trainers vooral gericht zijn op het team en minder op het individu. Dit is natuurlijk logisch omdat je als trainer met 15 spelers hebt te maken en je een manier van spelen met je team wilt ontwikkelen gedurende het seizoen. Daarbij wordt dus de individuele ontwikkeling alleen op tactisch gebied minimaal geprikkeld. Daarom denk ik dat er naast de trainingen met je eigen team nog heel veel winst te behalen valt op het individuele vlak als voetballer. Even los van de competitie. Met name die winst op het individuele vlak wil ik graag de spelers bieden met behulp van de voetbalschool. Mijn ervaring met oefenstof op hoog niveau zal straks elke leergierige deelnemer ten goede komen.

 

Missie:

 

Alle jonge spelers individueel voetbaltechnischer maken door leerzame, uitdagende en leuke techniektrainingen. En een extra ondersteuning bieden aan de algemene voetbaltrainingen.

 

 Note: In het jaar 2020 maakt de Voetbal Talenten School Friesland gebruik van de accommodatie van de voetbalvereniging LSC 1890. De Voetbal Talenten School Friesland is onafhankelijk van LSC1890 en dus ook toegankelijk voor iedereen uit Sneek en omgeving.