De Trainers

Daan Daniels

(Trainer)

Mijn naam is Daan Daniels en ik ben 22 jaar. Mijn passie is al van jongs af aan voetbal. Ik begon als 5 jarig jongetje te voetballen bij vv Sneek en al snel werd ik opgemerkt door SC Heerenveen waar ik tot en met de C-junioren heb gevoetbald. In deze periode heb ik als voetballer ontzettend veel geleerd. Ook nu als trainer maak ik dankbaar gebruik van wat ik bij SC Heerenveen geleerd heb. Uiteindelijk weer terug in Sneek gaan voetballen bij de voetbalvereniging s.c.v. LSC 1890 waar ik nu nog steeds met veel plezier voetbal in de eerste selectie. In 2016 heb ik het CIOS afgerond en daar heb ik mij gespecialiseerd in het voetbal. Op het CIOS de cursus trainer/coach II behaald en nu al een aantal jaar actief als jeugdtrainer. Momenteel bij s.c.v. LSC 1890 als trainer/coach van de onder 17-1 en ben ik opleidingsverantwoordelijke voor de onderbouw. Ik heb zeker nog ambities binnen het trainerschap en dat is in eerste instantie mezelf als trainer en als hoofd jeugdopleidingen nog meer te ontwikkelen. In de nabije toekomst wil ik de cursus trainer/coach I gaan doorlopen om vervolgens in de top van de amateurs of als jeugdtrainer bij een BVO te werk te gaan.


Jesper Knoop

(Trainer)

Mijn naam is Jesper Knoop en ik ben 20 jaar oud. Ik zit op het CIOS in Heerenveen en ik hoop dit jaar mijn Cursus trainer-coach III te behalen en dan door studeren voor Trainer-coach II waar ik al een aantal werkzaamheden voor doe. Ik begon op mijn 5e te voetballen bij LSC 1890, waar ik nu nog steeds met veel plezier voetbal. Ook ben ik nu een aantal jaren actief als Trainer bij LSC1890, dit jaar als trainer-coach van de JO19-1 en trainer bij zowel de JO17-1 als de JO10-1. Mijn ambitie is om uiteindelijk trainer/coach I te halen en op een zo hoog mogelijk niveau actief te zijn als trainer/coach.


Rik Reinsma

(trainer)

Mijn naam is Rik Reinsma, 23 jaar jong en geboren en getogen in Sneek. Vanaf jongs af aan beleef ik het spel voetbal, dit is vanaf mijn 5e levensjaar begonnen bij LSC 1890. Op dit moment voetbal ik nog steeds binnen de selectie van de senioren. In 2016 heb ik het CIOS afgerond, waarbij ik mijn UEFA B licentie heb behaald. Binnen het CIOS ben ik twee jaar lang actief geweest als assistent jeugdtrainer bij sc Heerenveen, waarbij ik op het veld stond bij de voetbalschool, 013, 015 en 017. Vanuit mijn CIOS en sc Heerenveen periode ben ik gaan doorstuderen aan de ALO, waar ik nu in leerjaar 3 met mijn Minor Trainer/Coach bezig ben. Als jeugdtrainer ben ik actief bij LSC 1890 JO15-1, wat uitkomt in de 3e divisie.

Als ik kijk naar het verbeteren van de deelnemers van de Voetbal Talenten School Friesland, wil ik helpen elk individu op zijn/haar eigen niveau optimaal te ontwikkelen. Dit door innovatieve, uitdagende en zelfsturende oefenvormen aan te bieden, waar het kind wordt geprikkeld om zich optimaal te ontwikkelen.

 

Ambities als trainer/coach zijn voor mij het optimale uit mijzelf halen, genoeg willen leren om mijzelf te verbreden en te verdiepen in dit vak. Door alle verschillende kennis en ervaring, hoop ik in de toekomst mijn UEFA A licentie te halen. Zodoende kan ik naast mijn baan als LO docent in het onderwijs actief blijven op topniveau binnen de voetbalwereld.