De Trainers

Daan Daniels

(Trainer)

Mijn naam is Daan Daniels en ik ben 24 jaar. Mijn passie is al van jongs af aan voetbal. Ik begon als 5 jarig jongetje te voetballen bij vv Sneek en al snel werd ik opgemerkt door SC Heerenveen waar ik tot en met de C-junioren heb gevoetbald. In deze periode heb ik als voetballer ontzettend veel geleerd. Ook nu als trainer maak ik dankbaar gebruik van wat ik bij SC Heerenveen geleerd heb. Uiteindelijk weer terug in Sneek gaan voetballen bij de voetbalvereniging s.c.v. LSC 1890 waar ik nu nog steeds met veel plezier voetbal in de eerste selectie. In 2016 heb ik het CIOS afgerond en daar heb ik mij gespecialiseerd in het voetbal. Op het CIOS de cursus trainer/coach II behaald en nu al een aantal jaar actief als jeugdtrainer. Momenteel bij s.c.v. LSC 1890 als Hoofdjeugdopleidingen en daarnaast trainer van de 17-1. Ik heb zeker nog ambities binnen het trainerschap en dat is in eerste instantie mezelf als trainer en als hoofd jeugdopleidingen nog meer te ontwikkelen. In de nabije toekomst wil ik de cursus trainer/coach I gaan doorlopen om vervolgens in de top van de amateurs of als jeugdtrainer bij een BVO te werk te gaan.


Jesper Knoop

(Trainer)

Mijn naam is Jesper Knoop en ik ben 22 jaar oud. Dit jaar heb ik mijn CIOS kunnen afronden en daarbij mijn TC III kunnen behalen. Mijn doel is om op korte termijn door te gaan voor de cursus TC II. Ik begon op mijn 5e te voetballen bij LSC 1890, waar ik nu nog steeds met veel plezier voetbal. Ook ben ik nu een aantal jaren actief als Trainer bij LSC1890, dit jaar als trainer-coach van de JO19-1 en opleidingsverantwoordelijke voor de onderbouw. Mijn ambitie is om uiteindelijk trainer/coach I te halen en op een zo hoog mogelijk niveau actief te zijn als trainer/coach.


Jarin de Jong

(trainer)

 

 Goeie! Mijn naam is Jarin de Jong, 23 jaar, komend seizoen (hoofd)trainer van O.N.S. Sneek JO12(-1) en JO13(-1). Oorspronkelijk 'un echte Sneeker', echter ben ik nu woonachtig in het pittoreske Reahus! Ik woon daar nu al bijna 4 jaar samen met mijn vriendin Annemieke Poelsma.

Mijn ‘roots' als voetballer liggen bij O.N.S. Sneek, als klein jongetje van 6 fietste ik al 2x per week naar de club om lekker te voetballen!
Dit heb ik altijd met alle plezier gedaan, we voetbalden destijds hoofdklasse / 1e klasse met de selectieteams. De gouden-jaren waren voor mij de D1,C1 en de B1 (eerste-jaars). Na de B-junioren ben ik bij v.v. Nijland gaan voetballen, hier speel ik nog steeds, trots in het 1e elftal.

Ook ben ik al van jongs-af-aan trainer bij verschillende clubs/organisaties. Hieronder een opsomming van m’n trainers-carriere tot nu toe;
- v.v. Scharnegoutum (F1, E1, E3, E4, D1, D2, C1, C2)
- O.N.S. Sneek (Voetbalschool)
- Voetbalkamp Groningen (Be Quick 1887)
- Regionale Voetbal Academie (RVA)
- L.S.C. 1890 (D1)
- Nijland (B1)
- O.N.S. Sneek (JO12-1 & JO13-1)

‘De minst goeie speler heeft de grootste leeropbrengst’
Met diezelfde gedachte stapte ik, als klein mannetje, elke dinsdag en donderdag op de fiets. Nooit de uitblinker geweest, maar om als eerste-jaars tussen de ’echte’ mannen te voetballen, gaf mij altijd een enorme kick!
Ik keek ernaar uit, hunkerde ernaar en vond het veel leuker dan wanneer we, als tweede-jaars onze kennis moesten overbrengen op de jongere lichting…

Na mijn tijd op middelbare school, HAVO op Bogerman Sneek, ben ik naar het CIOS (MBO-4) gegaan, waar ik ‘trainer/coach: voetbal’ ben gaan studeren. Hier waren we elke dag met voetbal bezig; was het niet trainen geven, dan wel zelf trainen. Na het behalen van CIOS heb ik nog een studie gedaan op het NHL/Stenden, namelijk SPH (Social Work). Na het behalen van mijn propedeuse heb ik ervoor gekozen om meer tijd te investeren in ons eigen bedrijf, (party)band SMÛK!

Na mijn middelbare school ben ik al door gestromen naar een muziek-gerelateerde opleiding zoals het Conservatorium, D-drive of DocentMuziek. Na vele jaren in verschillende coverbandjes gespeeld te hebben en vele uren jammen met vrienden in de ‘Bogerman-Studio’, zijn we nu erg goed op weg en zijn we een respectievelijke feestband genaamd SMUK! Dit jaar hebben we nog een set mogen spelen in Paradiso, super vet! Dit was de finale van de ‘Clash of the Coverbands’, waarbij we de halve finale destijds hebben gewonnen, ‘beste coverband van Noord-Nederland’.